mapop - med iBeacons

 

Få mere glæde af mapop

iBeacons er små trådløse elektroniske ‘fyrtårne’, der opsættes og udsender beskeder til smartphones og tablets, når de passerer forbi. Det er en ny måde at bruge Bluetooth på, og teknologien er baseret på at formidle information, der relaterer til, hvor brugeren befinder sig lige nu. Bluetooth Low Energy-teknologien bag, gør iBeacons langt mere præcise til at stedbestemme brugeren end GPS - helt ned på en halv meters afstand.

 

iBeacons + mapop-app = moderne, digitalt læringsmiddel

iBeacons er nærmest et skræddersyet supplement til mapop som læringsmiddel, og giver en rigere oplevelse. iBeacons kan placeres hvor som helst; både ude og inde, og vil fungere som små “fyrtårne”, der sender signaler ud, når en elev er indenfor rækkevidde. Efterfølgende modtager eleven en push-besked med opgaven, og app’en registrerer, at eleven fysisk har været på posten

 

Når man benytter iBeacons kan man opsætte sine mapop-ruter indenfor på skolen, og i områder hvor GPS-signalet generelt er udfordret. Desuden gør iBeacons det muligt at benytte platforme hvorpå der ikke er WiFi eller GPS-signal. De fleste nyere platforme kan benyttes med iBeacons. Med mapop får du optimal udbytte af iBeacons, da de opsatte iBeacons nemt kan benyttes til flere mapop-ruter. De fastmonterede iBeacons, kan altså benyttes til alle de ønskede ruter i alle faggrupper og niveauer.

 

 

Vi gør denne unikke mulighed til virkelighed. Vi leverer hele pakken med markedets bedste og mest robuste iBeacons, opsat og optimeret til brug med mapop. Køb iBeacons enkeltvis eller ii klassesæt, så konfigurerer og fremsender vi dem - klar til brug. Kontakt os for at aftale en præsentation af iBeacons.

iBeacons kan både købes enkeltvis eller i klassesæt.

  • 500,- excl. moms pr. iBeacon
  • 4500,- excl. moms for 10 iBeacons.

Færdigkonfigureret og klar til opsætning og brug hvorend det ønskes.

 


Møllegade 11A | 9000 Aalborg | 70 20 04 05 | info@mapop.dk